Rijksoverheid

Verdragenpocket Arbitrage (Zwitserland)

Onderwerp
Arbitrage
Publicist
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Publicatiedatum
21-1-2021
Downloads
306
Automatisch gegenereerde pocket met bilaterale verdragen op het onderwerp Arbitrage (Zwitserland). Deze pocket bevat geen aanvullende notities, markeringen, links of documenten.

Verdragen (4)

  Titel
hide me please Verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Zwitserse Bondsstaat tot het vermijden van dubbele belasting met betrekking tot belastingen naar het inkomen en het voorkomen van het ontduiken en ontwijken van belasting
Plaats totstandkoming : 's-Gravenhage, 26-02-2010
  Protocol tot wijziging van het Verdrag van 26 februari 2010 tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Zwitserse Bondsstaat tot het vermijden van dubbele belasting met betrekking tot belastingen naar het inkomen ('s-Gravenhage, 12-06-2019)
Notawisseling houdende een verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en Zwitserland inzake privileges en immuniteiten voor verbindingsofficieren die door Zwitserland bij Europol te 's-Gravenhage gedetacheerd worden
Plaats totstandkoming : 's-Gravenhage, 19-04-2006
Verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Zwitserse Bondsstaat ter voorkoming van dubbele belasting op het gebied van successiebelastingen
Plaats totstandkoming : 's-Gravenhage, 12-11-1951
hide me please Voorlopige Overeenkomst tussen Nederland en Zwitserland betreffende luchtlijnen
Plaats totstandkoming : Bern, 07-03-1949
  Wijziging van de Bijlage bij de Voorlopige Overeenkomst tussen het Koninkrijk der Nederlanden en Zwitserland betreffende luchtlijnen (Bern, 27-09-1962)
  Wijziging van de Bijlage bij de Voorlopige Overeenkomst tussen Nederlanden en Zwitserland betreffende luchtlijnen ('s-Gravenhage, 06-03-1957)
  Notawisseling tussen de Nederlandse Regering en de Zwitserse Bondsraad nopens rechten en heffingen op brandstoffen en smeermiddelen in het internationaal luchtverkeer ('s-Gravenhage, 03-11-1953)
  Wijziging van de Bijlage bij de Voorlopige Overeenkomst tussen Nederland en Zwitserland betreffende de luchtlijnen (Bern, 16-05-1950)

Weet u zeker dat u deze wettenpocket wilt publiceren? De wettenpocket is dan voor iedereen te zien op het wettenpocket portaal en te downloaden naar de wettenpocket app.

Weet u zeker dat u deze wettenpocket wilt de-publiceren? De wettenpocket is dan niet meer zichtbaar maar bezoekers die hem eerder hebben gedownload op hun tablet kunnen hem blijven gebruiken.
Nadat de publicatie is gestopt kunt u uw wettenpocket terugvinden in het overzicht van de wettenpockets in bewerking.

Weet u zeker dat u deze wettenpocket wilt verwijderen?